Uncategorized

Inget att oroa sig för

Idag när jag gick till jobbet var min sinnesstämning av en orolig och nervös karaktär. Det är den inte längre. Anledning: Medlyssning.

Att ha medlyssning är obligatoriskt och inget man kan komma undan! Tro mig, jag hade helst sluppit. Anledningen till min oro är mina onödigt höga krav på mig själv, och det faktum att jag inte vill verka dålig, utan helst perfekt. Därför känns det nu väldigt bra, då mitt användarstöd inte hade något att anmärka på! Han sa att jag var lugn, att jag sålde bra, och att allt flöt på helt enkelt!

Idag är det onsdag, eller lill-lördag om man så vill. Snart helg med andra ord! Helt underbart i mitt tycke. Jag längtar mest till lördagen då jag ska bjuda Anna på middag hemma hos mig. Jag gav henne det i födelsedagspresent, och tyckte att det kunde vara dags nu. Vi ska dessutom ut och slå klackarna i taket senare på kvällen!

Och förresten, Grattis på födelsedagen Jessica! Idag är det din dag, och jag hoppas som sagt att den blir underbar! Jag är glad över det beslut du taget vilket innebär att vi kan lära känna varann ännu mer, då vi kommer bo i samma stad!

3 Comments

  1. Grattis..eller vad säger man? Kul att det gick så bra på medlyssningen. Då kanske du faktiskt är skapad för ditt jobb? Kanske ska lägga om tankarna. Fortsätt så! Kramar

  2. Tack snälla LiseLotte. Det är inte alla som får en egen sektion på lompansplace. Känner mig ärad! Är också glad över att tjag kommit fram till ett beslut. Nu är det bara bostaden som ska fixa sig, sen är jag uppe i Göteborg på ett kick.

    Kul att det gick så bra på medlyssningen. Trodde iofs inte att du gjorde ett dåligt jobb =) Puss!

  3. Anna: Tack! Njae, vi får väl se… Jag har ju en benägenhet att tröttna ändå! 😉 Lycka till med din intervju!

    Jess: Så lite så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *