Uncategorized

Ingen åldersnoja här inte

Min make gör ett försök att vara lite rolig.

Hur mycket fyller du år i år? 38 var det va?


Haha, nej, älskling, jag är inte riktigt så gammal än. Men det vet du ju redan. Du vet också att jag till skillnad från många andra ännu inte känner av någon som helst åldersångest. Detta trots att jag är mycket närmre 30 än 20. Visste ni förresten att jag är ett år äldre än min man?

3 Comments

  1. Nej, det visste jag inte 🙂 Jag är 3 år äldre än min man *haha* Lammkött kallar jag det 😉 Hur mycket fyller du då? Själv blir jag snart 28 år. Kramen

  2. hur mycket fyller du då? Jag har inte heller så långt kvar till 30, är 28 och det känns underbart! är mycket hellre 30 med all vetskap, mognad, kunskap och större självförtroende än vad man hade när man var 20 tex! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge