Isac

Den lille tjuven

Den här dagen började ju bra. Eller inte. När jag ligger i sängen för att ta förmiddagsvila med Isac ser jag att Mikael glömt ta med sig bilbarnstolen ner till bilen. Skit också. Där gick mina fint ordnade planer i stöpet. Tanken var nämligen att vi skulle åka in till stan, hälsa på Angelica, ta en sväng förbi jobbet och sedan gå en runda i Nordstan. Alltid kul att fönstershoppa lite. Sedan skulle vi åka med Mikael hem.

Vi fick ta bussen både hem och tillbaka istället. Det var inga problem i sig men idag var jag lite snål och ville gärna åka hem på samma sms-biljett som jag åkte till stan på. En liten tidsbrist alltså. Vi började hur som helst med ett besök hos Angelica. Isac hade gärna rivit hela stället om han hade fått. Efter en stund kom en annan kompis till Angelica förbi som också har en son. Han är född i maj. Isac är ju inte direkt blyg av sig så han kastade sig på den stackars pojken och ville kramas. Sedan försökte han stjäla smörgåsrån av honom också. Trots att han hade ett eget. Men Isac då!

Innan vi åkte hem igen smet vi in på jobbet för att säga hej och rota lite i några klädpåsar som kollegan tagit med sig. Medan Isac myste med kollegorna plockade jag åt mig några fina plagg. Väl hemma igen var Isac både uttråkad och lite trött så han fick ett raseriutbrott som hette duga. Jag är helt slut i både kropp och knopp just nu. Men det var roligt att åka in till stan en sväng idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge