Okategoriserade Trädgård

Hopp om vår

Snödroppar i sikte

Jodå, även i år finns det hopp om vår. Inte bara blir det ljusare, det spirar i rabatterna också. Har sett snödroppar på väg upp. För att få lite vårkänsla inomhus också köpte jag hem några små krukväxter, krokus bland annat. Tycker det är så fint nu när det fortfarande är vinter och jag längtar så fasligt efter våren. Fint med något som muntrar upp. 

 

Fint ute.

 

Fint inne.

 

Uppskattning

Och på tal om att muntras upp. I fredags plingade det till i mobilen, ett sms. Det var ett blommogram. Tankarna började såklart snurra direkt av nyfikenhet,  vem kunde tänkas skicka mig blommor? Oerhört spännande. Det visade sig att jag fick blommorna som tack för hårt slit i ett projekt på jobbet. Vilken uppskattning! En så vacker bukett också, älskar tulpaner.

 

Min fina tulpanbukett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *