Oliver

Åtta grader och sol

Vårvibbar

Både igår och idag har det varit så ljuvligt väder. Sol, runt åtta grader. Får seriösa vårvibbar. Lite för tidigt, jag vet… Det lär komma bakslag både en och två gånger. Jag väljer att njuta till fullo just nu i alla fall. Så skönt, och jag får extra stor lust att fixa hemma, städa och dona. 

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi hade planer som blev inställda på grund av sjukdom hos andra parten. Jag och bäste maken gav oss ut på en nästan fem kilometer löptur i förmiddags, som jag saknat denna underbara ”vårlöpning”. Är som jag skrivit en annan gång inget stort fan av vinterlöpning. 

 

Snart är det vår på riktigt. Minns med värme när barnen var mindre och vi fick besök av mormor en härlig vårdag. 

 

Vara tur och retur

Igår gjorde jag och Oliver Vara. En stund efter nio svängde vi in på gårdsplanen för att plocka upp morfar och åka in till Vara. Det blev en sväng till Fagerbergs, där vi fick fina kläder. Därefter blev det mathandling, och sen tillbaka till morfar för att fika och greja lite. Innan vi åkte hemåt igen svängde vi förbi min faster och farbror och pratade en stund. Vi fick med oss massor med gott därifrån, godis bland annat. Vi blir så bortskämda. 

Nu har barnen gått på sportlov. Jag jobbar tre dagar nästa vecka, sen är jag ledig och ska hänga med dem. Vi funderar på att åka och bowla bland annat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *