Mitt hem

Hipp hipp hurra för mig idag!

Idag blev jag ett år klokare – igen! Klyschigt men sant, åren går bara hur fort som helst! Det är lite mer än ett år sen som vi sålde vår lägenhet i Lerum, och flyttade till Floda för ett par månader. Sjukt att det är ett år sen, och att vi i december bott i huset i ett år. Nu har vi upplevt alla årstider här.

Jag blev väckt av barnen i morse, och när de kom ihåg att det var min födelsedag så sjöng de så fint! Och jag, som hade önskat mig en plattång, fick en sådan. En gdh! Blev glad och överraskad, en riktigt bra plattång. Testade jättesnabbt, och den plattar bra! Nu ska jag bara få tummen ur och boka ett frisörbesök, så ska det minsann plattas hår här! Behöver fylla i utväxten och få bort slitna toppar.

 

wp-image-534532146jpg.jpg wp-image-1708433027jpg.jpg wp-image-70228790jpg.jpg

 

Vi har ätit tårta min födelsedag till ära, och även varit på Allum en liten sväng. Lugn och fin dag, denna söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge