Foto och Grafisk design

Fotoliselotte

Just nu har jag två olika portfolios – lite knas kan tyckas, och ja, det hade väl varit bäst att ha bara en. Problemet är bara att jag inte har tid att styra upp min hemsida just nu, så det får helt enkelt duga! Målet är att jag ska göra om hemsidan helt och hållet, och då via WordPress. Jag tänker mig ett galleri per kategori, så att det blir en bättre struktur.

Om du är nyfiken, ett urval av mina foton:

Portfolio via hemsida. Portfolio via blogg.

Apropå något annat, som lite knyter an till det här med min fotografering.

De senaste dagarna har jag funderat över det här året. Det börjar ju lida mot sitt slut, även om det är ett par månader kvar. Jag har börjat längta efter december, och jul. Som alltid denna årstid, tycker december månad är så mysig.

Detta skrev jag i min årskrönika i slutet av förra året:

Jag ser fram emot 2016 och vad detta år kan ha att erbjuda. Med tanke på det här årets många händelser blir jag inte förvånad om 2016 blir ett mellanår.  Vi kommer att få uppleva alla årets årstider i vårt hus, barnen ska ska skolas in på sin nya förskola, och Isac ska till hösten börja skolan. Jag hoppas att jag detta år kan ta ett kliv yrkesmässigt och få chansen till nya utmaningar. Jag ska fortsätta driva ett projekt tillsammans med ett par tjejer, och jag ska göra en gravidfotografering. Jag hoppas också på att få fotografera ett eller flera bröllop.

Jag skulle också vilja att 2016 blir året då jag satsar lite mer på mig själv och mitt välbefinnande. Att jag prioriterar att gå till frisören oftare, bokar in mig på en eller flera behandlingar, äter nyttigare, börjar träna lite mer och gör sådant som jag mår bra av. Att jag inte låter mig påverkas av sociala medie-hetsen och istället drar nytta av det som är fantastiskt med sociala medier. Jag vill sluta känna att jag måste jaga ‘likes’ och följare, och istället utveckla mitt bloggande. Jag går gärna på fler bloggevents! Jag skulle också vilja komma iväg utomlands på semester, samt hitta på något roligt med bara min man.

Ett eller flera bröllop har det inte blivit, men väl flera gravidfotograferingar. Jag fick frågan om jag ville fotografera ett bröllop i somras, men brudparet valde sedan en annan lösning. Otroligt kul att få frågan dock 🙂 Tränat mer har jag inte gjort, men jag har jobbat extremt hårt med att inte låta mig påverkas av någon hets. Känns fantastiskt skönt! Ska bli kul att summera året som gått på nyårsafton. Att jag tog ett stort kliv yrkesmässigt kan man lugnt säga!

 

 

 

portfolio_blogg

Blogg-portfolio!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge