Uncategorized

Hipp hipp hurra

Mikael och Isac. En bild tagen tidigt i somras.

Den här dagen har gått med ljusets hastighet. Tidigt idag var vi som ni ju vet iväg på en aktivitet. Efter lunchen mötte vi upp en annan föräldraledig mamma med son som jag träffat via Familjeliv. Säga vad man vill om den portalen men den är ganska bra att ha ibland ändå. Så länge man inte ger sig in i de tusentals tramsiga trådar som finns där. Efter en promenad på ungefär en och en halv timme, i ösregn stundtals, begav vi oss hem igen. Snacka om otur med vädret. Jag gjorde tårta och Isac busade runt. 
Nu på kvällen har vi haft besök av Isacs farmor och farfar som ville ge sin son en present. Det är nämligen min mans födelsedag idag. Hipp hipp hurra min man! Jag tror att jag kommer att somna som en stock senare idag. Så trött! Intressant va?!

4 Comments

  1. Massor med grattis i efterskott till mannen din!
    o visst är det kul att träffa andra mammor o babbla med!
    (vad är familjeliv för något?)
    Happy friday på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge