Uncategorized

Helgerna går alldeles för fort

Längtar verkligen efter sommar och semester nu. Lata, härliga och oplanerade dagar. Vi ska ju till Italien i två veckor också. Det om något kommer bli fantastiskt gott.

Igår var Mikael ute och svirade, och jag var hemma och hade det lugnt och skönt. När han kom hem på natten vaknade jag till och vi låg och pratade en bra stund om hans kväll och vår framtid. Så mysigt och så mycket socker för mina öron! Lycka.
Köpte en bok häromdagen som heter ‘På smällen – från A till Bebis’. En ärlig och humoristisk bok om hur det är att vänta barn. Mest ur mammans perspektiv men även ur pappans. Jag känner igen mig i så mycket av vad de skriver! Så det är riktigt rolig läsning. Sedan skriver de mycket nyttigt om hur föräldrapenning fungerar och andra viktiga saker. En bra bok enligt mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *