Uncategorized

En dag på stan…

… resulterade i två fynd. Ett par snygga (!) gummistövlar från Scholl, och en klänning som jag kan ha på bröllopet. Klänningen är i en perfekt modell, stor och bekväm! Men ändå snygg. Och nej, gummistövlarna ska jag inte ha på bröllopet om nu någon för sig det! De ska jag ha nu när det slaskar och plaskar ute.

Mina fynd

Efter ett tag bjöd mamma mig på lunch på en italiensk restaurang. Jag smaskade på en äkta italiensk pizza, mamma njöt av en tagliatelle med kyckling, svamp och gorgonzola.

Vi har även spanat in lite ursöta bebiskläder idag. Jag var bara tvungen. Man måste ju sondera terrängen!

Insåg idag att jag inte orkar lika mycket som innan. Blev helt slut efter en timmes springande i butiker och var tvungen att sätta mig ner i en butik och vila. Min rygg orkade inte med. Men det gör inget, allt för finaste i magen.

2 Comments

  1. Det skulle ju vara skapligt sexigt med de där svarta gummistövlarna till bröllop hihi!

    Svar: Det är beräknat till 15 september, känns såå långt kvar! Men tiden går nog (förhoppingsvis..) fort! 🙂 Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *