Isac Oliver

Helgen vecka 36

Min helg

Här kommer en lite muntrare lägesuppdatering för den som vill ha det!

Fredag: Jag hämtade upp barnen, och vi promenerade hem i ösregn. Trots det var vi på ett strålande humör. Efter middagen åkte vi hela familjen till Ica för att handla lite fredagsmys. Barnen åt salta pinnar framför en långfilm, jag och maken satt och pratade över lite chips och dip i köket. Mysigt. Klockan 21:00 var jag så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna, och barnen ville också sova. 

Lördag: Makens födelsedag, vilken firades med pompa och ståt. Jag och barnen gratulerade honom med skönsång och paket på sängen. På eftermiddagen fick vi besök av La Famiglia, som bjöds på sockerchock deluxe. Bland annat födelsedagsbarnets egenbakade drömmar. Vi bestämde oss lite senare för att spontant hänga med hem till farmor och farfar, och köpa med oss sushi. Så himla gott! Blev kvar till strax efter åtta på kvällen. När vi rullade in på vår gata, såg vi att det kom gåendes en liten krabat på vägen, en hund närmare bestämt. En lös. Jag hoppade ur bilen och vi bestämde oss för att ta hand om hunden och samtidigt leta reda på ägaren. Det hade blivit mörkt, och vi ville inte hunden skulle råka bli påkörd eller så. Den var gullig, och barnen blev totalt förälskade i den. Den hann vara inne hos oss i ungefär en kvart innan maken som vandrat runt i området hittade ägaren. Det  var en hund modell mindre, som var väldigt kelig. 

Söndag: Ett träd rasade i skogen bakom oss sent igår, det var vi såklart nyfikna på att inspektera. Jag gav mig dessutom ut och sprang 3,5 km i förmiddags. Första gången på asfalt, inte alls min grej. Fick gå en del av sträckan då det gjorde så ont i benen. Har inte rätt skor för den typen av träning. Efter lunch gick vi ner och röstade, så nu är vår medborgerliga plikt gjord. I eftermiddag tänker jag mig att jag ska laga kyckling i currysås, och ikväll blir det givetvis valvaka.

 

 

Liten goding.

 

Köpte en ny löpartröja igår på Stadium outlet, som jag invigde idag.

 

Stormat rätt rejält här i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *