Okategoriserade

Fotbollsmorsa och äpplemos

Fotbollslördag

Igår var det dags för Isac att spela Poolspel på hemmaplan. Samma lördag var vi också schemalagda att stå två timmar i kiosken som hör till fotbollsplanerna. Maken fick agera korvgrillare, medan jag och en annan mamma skötte kiosken. Först fick jag lite fjärilar i magen och funderade över hur det skulle gå med allt man skulle ha koll på. Men sen kom min gamla Burger King-anda igång, och så även min naturliga serviceanda. Har väl inte jobbat inom kundservice på ett eller annat sätt i större delen av mitt vuxna liv för inte. Och dessförinnan som nämnts på Burger King. Jag älskar den sociala delen i det! Och ja, det var svinkul på ren svenska. Fullt ös större delen av tiden, och vi krängde både kaffe, toast och massor med glass och fika.

När jag nämnde för de två kioskansvariga som var där att jag tyckte det var roligt, så försökte de värva mig till att bli kioskansvarig jag med. Jag överväger att tacka ja. Inte bara för att jag då kommer att bidra till klubben, och för att jag gillar att axla roller med ansvar, utan för den sociala biten. Vi träffade ena halvan av paret vi köpte huset av, då de är engagerade i klubben. Och en av tjejerna jag springer med har också en son som tränar i laget. Några av Isacs klasskompisars pappor är dessutom tränare. Ja, så är det att bo på landet 🙂

 

Fika och stor skörd

Direkt efter fotbollen åkte vi till Askim, och makens kollega med familj. Deras barn är i samma ålder som våra, och de hade dessutom en studsmatta. Vi blev bjudna på massor med gofika, och kaffe. Innan vi åkte hemåt igen fick vi med oss en stor påse äpplen, och en stor påse plommon. Så idag tänkte jag ge mig på att koka både äpplemos och plommonsylt. 

Just nu skiner solen ute, så efter en liten söndagsfika, ska vi bege oss ut och greja i trädgården. Gräsklippning står på agendan bland annat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *