Uncategorized

Helg är gott

Jag har inte skrivit på hela helgen inser jag. Jag har nog haft lite för mycket att göra! Fast på ett bra sätt. Har även hunnit med en släng av en otrevlig allergisk reaktion på en chokladkaka. Den kakan kommer jag aldrig köpa igen kan jag lova er! Orolig mage är bara förnamnet. Illamående deluxe. Mikael tror att det var stora spår av nötter i den, och då kan man förvisso aldrig vara säker när man köper någon chokladkaka, men jag lär förknippa just den chokladkakan med en ond mage och klåda i hals och näsa.

Igår hade Krille ett litet party. Ett party som slutade med ett antal överförfriskade herrar och en lagom Lompan. Trots Krilles goda drinkar och mina egna så mår jag oförskämt bra idag. Och tur är väl det med tanke på att jag tränat Bodypump med Kerstin. Det var ett fruktansvärt pass! Inte fruktansvärt som i dåligt, utan som i ansträngande! Darrade som ett asplöv i vissa muskelgrupper. Ni som tränar Bodypump förstår jag vad jag menar när jag skriver; Bendelen i passet. (8 små pulser!) Fy fasen.

Och just det ja, jag har skrivit klart uppsatsen! Imorgon efter mitt 6 timmar långa arbetspass ska den skickas in. Måste fixa en innehållsförteckning till den bara. Gott. Helg är gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *