Uncategorized

Dålig start!

Mikael åkte iväg vid sju imorse. Då tänkte jag att jag bara skulle vila lite och gå upp strax – yeah right! Smarta Lompan. Halv elva vaknade jag nästa gång! Ingen bra start på dagen. Jag mår dessutom illa av mitt kaffe. Det är tragiskt! Med tanke på att jag gjorde detsamma igår så börjar jag bli lite orolig. Mitt älskade kaffe! Mikael hurrade igår när jag berättade, han tycker jag dricker alldeles för mycket kaffe. Han hade helst sett nolltolerans där. Varför vet jag inte, kaffe är ju en relativt harmlös last.

Idag tänkte jag försöka mig på att lära mig mer om webbdesign, och så ska jag vara kreativ och komma på en ny bra design för Annas header och Angelicas header. Om jag lyckas vakna till liv, trötta Lompan.

4 Comments

  1. Alex var ju inte planerad direkt han heller 🙂
    Kan inte fatta att jag snart gatt halvtid denna gangen, snart v 18 redan! Nästa vecka ska vi till doktorn, hoppas pa en könsbestämning da, hihi. Men samtidigt är jag saaa nervös att hon ska säga att nat är fel pa Bebis 🙁 Men jag var lika nojjig med Alex, och han kom ju ut helt ok :p

  2. Med Alex kommmer jag inte ihag, tyckte det var sa osannolikt att jag skulle vara gravid, sa jag var runt v 8 innan jag ens gjorde ett test. Denna gangen började jag ana redan efter typ 3 veckor, för att jag hade extrem trötthet och kände mig smasjuk men ända inte. Gjorde gravtest i v 3+6, sa väldigt tidigt 🙂

  3. Ja vacker utsikt!! =) Ja vem vet kanske gravid 😉 men jag är inte det, å kan med må väldigt illa av kaffe ibland fast det är såå gott.. liksom åksjuk illamående =/ Bra du skrev en kommentar, på minnde mig å kolla in här oftare =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *