Uncategorized

Hejdå semester 2017!

Hejdå semestern!

Det har varit en ganska lugn och anspråkslös semester för vår del i år, och det var precis vad jag behövde. Efter en intensiv vår var det rätt skönt att inte ha semestern minutiöst planerad. Självklart en utmaning för mitt rastlösa jag, men som sagt så välbehövligt. Jag behöver träna på att inte prestera och vara duktig. 

Därmed inte sagt att vi inte gjort saker, för det har vi såklart! Liseberg, besök på Varaslätten, Lidköping, Anten – Gräfsnäs, Liseberg, Nolhaga, lekdejter, bad hos barnens farmor och farfar, badat i Sävelången, simskola för Isac, födelsedagskalas, varit på middagar, shopping i Ullared, The 90´s festival, shopping till trädgården och så vidare. Vi har varit vakna sent om kvällarna, och sovit till sent i stort sett under hela semestern – det blir det till att rätta till nu!

En sak har jag inte kunnat göra under semestern, äta frukost ute. Det tycker jag är vansinnigt synd faktiskt. Det har inte varit så varmt på morgonen att jag velat göra det. Men å andra sidan får jag säkert den möjligheten nu under sensommaren eller tidiga hösten. Jag hoppas i alla fall det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *