Graviditeten

Hejdå jordsmak i munnen!

Måndag igen. Men ingen jobbångest här inte! Inte så konstigt, va?!

Dagen började hur som helst med ett besök hos barnmorskan. Höll tummarna innan för att jag inte skulle ha äggvita i urinen, för det skulle ha inneburit ännu ett besök på Östra. Och där blev jag glad, för det såg fint ut på den fronten, och till och med blodtrycket hade sjunkit. Min vila måste ha gett resultat. Förutom att ta diverse prover så pratade vi om vändningsförsöket, om huruvida vi känner nervositet inför förlossningen och lite annat smått och gott. Vi hade ny barnmorska den här gången, alltså en tredje, på grund av semestrar och annat, men det gick finfint. Det har det gjort med alla och det känns gott.

Såhär såg det ut idag för den som är nyfiken:
S-F: 36
Järnvärde: 138
P-glukos: 4,7
Blodtryck: 130/95
Hjärtljud: 140/minut
Jag ligger på den övre delen av kurvan vad gäller S-Fmåttet. Jag hade bara gått upp två kg i vikt sen i början på juli, och mitt järnvärde är så fint att jag faktiskt inte behöver äta mer järntabletter. Hejdå jordsmak i munnen och magknip! Jag kommer inte att sakna er! För övrigt ser det fint ut. Det är bara det här med blodtrycket just nu då.
Eftersom värdena var så fina så unnade jag mig själv ett besök hos Annsofie tillsammans med Angelica. Annsofie har en bebis som är ungefär en och en halv månad, så vi har gosat lite bebis, fikat och snackat om lite allt möjligt. Så som man brukar! Och, till min stora glädje, jag kommer fortfarande in bakom ratten! Tur det, annars hade det varit lite småjobbigt att ta sig till Annsofie förut. Det hade gått, men det hade varit segt!

Lillskruttan.

2 Comments

  1. Ar du säker pa att du har fatt ”rätt” diagnos? Trodde verkligen inte att man kunde ha sa ”lätt” HF och att man alltid hade äggvita i urinet när man hade det? Det är inte sa att de helt enkelt är överförsiktiga och försöker förebygga sa att du ”inte” far det? För Annelies del var det ju helt annorlunda rutiner, men det kanske är sa pass olika fran län till län?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *