Isac

Gummistövlar till Isac

Det hade gått bra för Isac även när jag inte var med på förskolan. Han hade dock inte velat äta något annat än frukten efter maten. När det var dags att sova hade han blivit lite orolig och ledsen efter en stund men hade somnat med en i personalen bredvid sig. När jag kom tillbaka halv två låg han så fint på en madrass och sov. Och vet ni vad? När jag kikade in på honom så fällde jag en till tår. Herregud, jag har gråtit mer idag än på flera veckor! En av fröknarna gav mig då en kram och pratade uppmuntrande med mig. Sen fick jag en kaffe i handen och satt ner tillsammans med de andra två papporna som också skolar in.

Isac äter riktigt bra själv numera.

På eftermiddagen var jag inne i stan på ett möte som kändes bra. Jag hoppas innerligt att det bär frukt och att jag kan komma med goda nyheter om ett par veckor. Under tiden var Isac hemma med sin pappa och hade det mysigt. Vi möttes upp när jag kom hem och handlade lite mat. Med oss hem kom också ett par gummistövlar till Isac inköpta på den lokala skoaffären. Dessa ska bo på förskolan. De var på rea dessutom, mycket trevligt.

4 Comments

 1. Åh, jag börjar nästan gråta när jag läser om dig och Isac! Jag vet att jag kommer storböla när vi ska lämna våran lille för första gången!

  Vi verkar inte alls ha samma inskolning. Vi ska skola in våran lille under 2 veckor men bara några timmar om dagen nu den här veckan. Vi ska inte lämna honom själv förrens nästa vecka. Snacka om skillnad!

 2. Väldigt intressant att läsa om Isacs inskolning!:) Själv gråter jag nästan bara jag tänker på att Oliver ska börja på dagis snart!;) Kan inte fatta att tiden gått så fort…

  Kram Emelie

 3. Ja det stämmer bra, det heter väl green & rum om jag inte minns helt fel. Det är också ett bra och barnvagnsvänligt fik… Inte så mycket mysfaktor kanske men det finns gott om plats för vagnarna! =)

 4. så trist alltså! men ja, det visste man att det skulle komma, men det gick fort! alla ungar på moas dagis snorar och hostar och moa är ju likadan själv. Ursch…jag börjar bli bättre, men nu är det min sambos tur istället. Ser fram emot när magsjukan börjar härja, haha!

  Aha, då behöver du inte vara rastlös så länge till då med andra ord;) Njut av ledigheten för tusan och bara ta det lugnt!
  Idag gör jag inte så mkt. Ska förbereda middagen nu tänkte jag, så slipper jag stå med det i eftermiddag. Efter det ska jag vila. Hade tänkt ta en promenad, men regnet öser ner. Så typiskt:/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge