Isac

Dag 4

Isac har blivit dålig! Tre dagar på förskolan, sen slog det till. Inatt har han legat mellan oss och snörvlat, men han var pigg imorse. Efter ungefär en timme på egen hand på förskolan ringde de och bad mig hämta honom tidigare. Han hade lite förhöjd temperatur och var en smula hängig. När vi kom hem for han runt som värsta duracellkaninen. En annan vill ju mest vila när man är sjuk. Men inte Isac. Trist nog känner jag  mig också hängig och det svider i halsen. Annars gick det bra att säga hejdå och lämna även idag. Och jag grät inte när jag kom hem!

De andra barnen på förskolan är så gulliga! En liten kille på tre år vill leka med mig hela tiden som jag är där, han tar min hand hela tiden. Idag när jag var där hjälpte jag tre barn på med maskeradkläder. En liten tjej som är lika gammal som Isac försöker krama honom hela tiden, hon går bakom honom och omfamnar honom. Det är för sött alltså!

Häromdagen organiserade jag bland Isacs oanvända kläder. Om någon månad eller två växer han nog i nästa storlek. Det ser vi fram emot!
Det får blir en mysdag inne idag helt enkelt så vi får kurera oss.

2 Comments

  1. Ja, jag sitter också o tittar på den fina trådbacken med alla hans fina kläder i strl 86. Ska bli kul att plocka fram för vissa tröjor är för stora fortfarande. Men vissa passar. Lite olika det där. Jonathan hann gå 2 dagar innan han blev sjuk under sin inskolning 😉 Så det hör nog mer till 😀 Hoppas det inte blir värre av det. Kramar

  2. Ja det låter ju precis som här. För oss tog det 4 dagar;) Moa har varit lika snorig och hostig denna veckan, men har iaf varit feberfri så hon har varit på dagis hela veckan. Man kommer bara inte undan som sagt;-) Men visst är det trist…Jag är fortfarande hemskt snorig och har halsont och nu är det mannens tur att bli sjuk. Men bara att härda ut!
    Fröknarna på dagis lär ha fått världens bästa immunförsvar iaf haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge