Okategoriserade

Gott nytt 2019!

Årets sista dag

År 2018 avslutades i lugnets tecken. Vi var rätt slut efter en intensiv månad, så det passade oss perfekt.

Vi inledde med en lugn och skön morgon, vid lunchtid var vi hos en av grannarna på korvgrillning, och när vi kände att vi ville gå in och värma oss igen, satte jag igång med att baka en kladdkaka till kvällens efterrätt. En promenad hann jag också med innan det var dags att svira om och börja preppa middagen.

 

 

 

 

 

Årets sista middag

Vi hoppade oxfilén i år, och körde på kalkonfilé istället. Den bryntes, baconlindades och kördes sedan in i ugnen. Till den gjorde jag potatis stekt i ströbröd, och kokt broccoli. Till efterrätt blev det kladdkaka och lite annat smått och gott i chokladväg.

 

 

 

 

När klockan var runt halv åtta kände jag att jag redan var trött, och att sätta sig framför tv:n redan då hade varit som att be om att få somna. Istället gick vi upp på tredje våningen och spelade gamla tv-spel allihopa. Grymt roligt. Det blev bland annat Donkey Konga, Donkey Kong och Super Mario. Halv elva slängde vi oss i soffan och satte på Planet Earth. Barnen hängde kvar en liten stund, men somnade sedan gott i soffan. 

 

Promenad

Den här dagen har hittills inte bjudit på så mycket. Jag fick ett ryck och tog en promenad förut, skönt att tanka lite D-vitamin i solen. I övrigt har jag gått runt lite i trädgården och fått massor med idéer. Men det får bli ett helt eget inlägg, det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *