Andra graviditeten

Glass och En oväntad vänskap

Igår fick jag ett ryck på morgonen, och ställde mig för att göra glass. Två sorter hade jag planerat för. Med mig hade jag världens bästa hjälpreda såklart. Isac älskar att hjälpa till i köket. Både mor och son uppskattade att slicka ur skålarna också! Man blandar vispad grädde med kondenserad mjölk, och har sedan i valfri fyllning. Endast fantasin sätter gränserna. Jag valde krossad turkisk peppar  i ena satsen, samt choklad och hallon i andra. Nästa gång ska jag prova mintchoklad eller kanske polkagris.

Lille bagaren/konditorn/kocken.

Lite senare blev det myskalas framför kameran.
På eftermiddagen lämnade vi av lille hjälpredan hos farmor och farfar. Vi tog en härlig fika i solskenet innan vi åkte iväg för en kväll och natt på egen hand. Det blev presentshopping på Allum bland annat. Vi såg senare en jättefin film, En oväntat vänskap. Som jag grät! Det här preggot är blödig. Nästintill pinsamt. Tårarna bara rann, och jag bara bölade. Slutet var så vackert. 
Jag kände mig även lite ledsen och trött igår, så hormonerna svallade lite. Jag kände mig stor, tung, otymplig och trött. Hade även en del sammandragningar. Kissar gör jag också konstant. Det känns verkligen att bebisen ligger med huvudet långt ner. 

3 Comments

  1. Snart är det över denna gången också, bara att stå ut – snart är bebisen här;-)
    Skönt med tid på tu man hand, det behöver man inför vad som komma skall! =)

  2. Vad gott det lät med glass 🙂 det måste jag prova 🙂 hur mycket grädde o kondenserad mjölk hade du?
    Mys med tid bara ni. Men snart är det underbara här 🙂 när ni blir fyra. Det är härligt men även tufft många gånger såklart. Men när man ser Jonathan krypa upp bredvid Judith o ger henne kram o puss o klappar henne på huvudet o säger hej Flisan (han kallar henne det) då smälter mammahjärtat gång på gång. Kram Fialotta

  3. Åh den där glassen måste jag testa någon gång :)Har du möjligt att skicka receptet till mig? 🙂
    Inte många dagar kvar nu för din del… sista veckan på jobbet? Sedan hem och vila med dig! KRAAAAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *