Foto och Grafisk design Isac Oliver

Fredag – fika, lek och pizza

Jag och Isac klev ganska precis innanför dörren efter att ha varit och lämnat in kläderna vi ska sälja. Isac ville gärna följa med, och väl där hittade han en jättefin lekplats, så jag lämnade in vad jag skulle medan han roade sig själv. Perfekt.

Denna fredag har varit fin! Igår när jag skulle hem från jobbet var det världens kaos, då bussen jag skulle ta hem var full på grund av tågstrul. Jag hoppade därför på en “expressbuss” till Gråbo. Vet inte om jag kallar en 45 minuter lång resa för express, men till slut kom jag till Gråbo där jag bytte till en buss som slutligen tog mig till Lerums station. När Isac fick höra talas om detta blev han lite besviken över att han inte var med, så jag lovade honom att vi skulle åka buss bara han och jag idag istället. Så det gjorde vi imorse. Jag tog med mig min kamera också, och tog ett gäng foton.

Det blev alltså en busstur till Floda, en fika på ett mysigt café, en tur in i en klädaffär för att köpa ett par vantar till Oliver och snacka bort en stund med en bekant, och sen hem igen med tåget. Idag är en sån dag då jag inte bara varit jättesocial, utan även råkat på så otroligt många trevliga människor!

Som en av gästerna på caféets uteservering, som såg att jag och Isac var på väg ut och snabbt föreslog att han skulle ta ner ett torrt bord med tillhörande stolar så att vi slapp sätta oss på de av kondens blötlagda utemöblerna som stod där framme. Det fanns nämligen ett gäng bord och stolar uppe på en altan, från vilken det ledde en trappa ner till ovan nämnda uteplats. Så himla gulligt gjort!

Effektfullt med motljusfotografering.

Denna funderar jag på att framkalla.

Pretty in pink.

Fina höstblommor utanför en blomsteraffär i Lerum.

Gofika i Floda.

På eftermiddagen ägnade jag mig helhjärtat åt mina barn. Vi har lekt, busat, myst och skrattat. Mikael och Isac åkte iväg och köpte pizza till oss när klockan var runt fyra, och min satt som ett smäck. Kebabpizza med kebabsås. Jag är fortfarande proppmätt.

Och det bästa av allt, vet ni vad det är? Tack vare att jag jobbade i söndags är jag ledig imorgon. Och på söndag jobbar jag bara halva dagen, för då ska vi på kalas. Inte helt fel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *