Barnkläder Isac Oliver

Babbel om dagen

Idag har det varit full rulle från början till slut.

Började dagen med att möta upp Lorelai för att gå på barnprylmarknad. Det var rätt tunnsått för min del denna gång, men gjorde ett par fynd i alla fall. Det var väldigt lite folk, så jag blev orolig över att jag inte skulle få sålt mina grejer. Jag och Lorelai tog som traditionen bjuder även en fika på Kaffedoppet efteråt.

Efter lunch hemma, gick hela familjen och tog en utomhusfika. Isac fick sin efterlängtade chokladglass. Vi tog även en promenad upp till Ica för att handla, och kom hem med en ny dammsugare. Helt galet att impulsköpa en dammsugare, men den såldes till ett sjukt bra pris, var ekomärkt och vi har snackat om att köpa en ny länge nu.

Klockan tre tog jag Isac med mig för att hämta upp pengarna för de saker jag sålt, det blev mindre än förväntat, men ändå några slantar. Tog med mig lite kläder hem, och lämnade lite som jag hade bestämt sen innan.

Eftersom vädret var så fint satt vi ute en lång stund när jag och Isac kom hem igen, och barnen lekte på bra ute på vår innergård. Efter middagen lekte vi med tågbanan, och det var två barn som visade sitt missnöje på olika sätt när det var dags att packa ihop den för att göra kvällen. Isac skrek och grät, och sprang iväg. Oliver försökte febrilt dra ner den tunga lådan med tågbanedelar och tåg ifrån hyllan, och nästan hängde i lådan. När det inte gick bankade och slog han på lådan i ilska. Mina barn alltså, sånt humör de har ibland!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *