Okategoriserade

Förlåt mig!

Det har ekat…

Ja, förlåt för att jag inte publicerade ett nytt avsnitt i min serie om ledarskap, och förlåt för att här ekat tyst i nästan en vecka. I slutet på förrförra veckan fick jag en hemsk förkylning, som knockade mig lite. Den satte sig mest på luftrören, så jag har dragits med en jobbig hosta. En sån där rethosta, som varit mest ansträngande kvällar och nätter. Jag har med andra ord varit helt slut om kvällarna, och därför inte haft någon ork eller direkt inspiration till att blogga. I tisdags kände jag i alla fall hur det började vända, och nu är det bara lite hosta kvar. Skönt! 

 

Vad har hänt?

Bortsett från att jag jobbat, haft fokus på medarbetarsamtal denna vecka, så har jag även varit på bio. I onsdags var barnens farmor och farfar barnvakt åt våra barn, och hundvakt åt svägerskan och svågerns hund, medan vi fyra och min andra svägerska och svåger var och såg Thor – Ragnarök i Alingsås. 

Denna helg ska jag göra det i trädgården som jag egentligen hade tänkt göra förra. Men då orkade jag inte. Jag var helt slut, och vågade mig inte på något fysiskt. Söndag kväll fixade vi vår nya rabatt på baksidan, samt satte upp ännu en pallkrage. Då gjorde maken det mesta av det fysiska arbetet, jag bar några säckar bara. Men denna helg hoppas jag verkligen orka med mer. Denna helg bjuder även på en fotografering, som jag tror kommer bjuda på magiska foton. Berättar mer om det senare i helgen!

 

 

2 Comments

  1. Skönt att du känner dig bättre. Man vill ju kännas sig pigg och kunna göra saker på helgerna… Mina döttrar har haft feber i veckan och sedan fick Alida ochså den där envisa hostan på det…. nu hoppas vi det vänder.
    Önskar fig en fin helg!
    Kram
    Nazima recently posted…~IKEA CHRISTMAS INSPIRATIONS~My Profile

    1. Eller hur! Så tråkigt att ligga och vila bara 😉 Låter som om att Alida har samma sorts virus som jag haft i kroppen. Hoppas hon kryar på sig snabbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge