Uncategorized

Fisk

Gjorde ett försök att laga fisk till middag idag. Resultatet blev sådär tyvärr. Men jag åt upp min portion! Spenat, tomat, fisk, hollandaisesås i ugn. Jag måste kryddat för lite eller något för det smakade inte mycket. Men jag ger inte upp för det. Får hitta på något annat nästa gång.

För övrigt är jag just nu väldigt besviken på någon som prioriterar ett “underbart” spel vid namn WoW framför att äta middag med mig. Trots att denna någon varit ledig hela dagen och säkerligen spelat hela dagen också.
På lördag blir det bröllop och bröllopsfest! Roligt.

4 Comments

 1. Fisk, spenat ???????!!!!!!!!!!!!!
  Yeackkkk 🙁
  Stuvad spenat används i huvudsak till stekt makrill eller inte alls. Du kunde köpt vitfisk på ICA istälet. Stackars Mickey……
  Undrar inte alls på att M prioriterade World of Warcraft istället för spenat… 🙂
  //Uggly Rolle

 2. Spenat är MUMSIGT!!!
  Du “skall” dricka MYCKET rött te, det HJÄLPER dig att ta upp järn ur maten! Undvik att dricka vanligt te/kaffe TILL maten, då får kroppen svårt att ta upp det du behöver! Käka dessutom en apelsin/drick juice när du käkar mat som innehåller järn, C vitaminet hjälper till precis som rött te! (jag hade HB på 81 när jag hade cancer, lyckades komma över 100 på egen hand UTAN medicinering!)
  Tänk på att du kan göra tex “wraps” med fisk, använd gärna ris i fyllningen (överblivet från tidigare middag) + lax som smakar mycket + sallad/spenat och gärna en guacamole som du LÄTT gör själv! Dock bör du tycka om avokado, annars är det pyton!
  OM du gillar potatismos, du gör LÄTT en fiskgratäng med ett fiskblock + spenat osv. OM du är osäker på ”sås” till fiskgratängen, köp en pulversoppa från tex Knorr och gör den men med BETYDLIGT mindre vatten/vätska så att det blir en TJOCK sås istället för soppa. Hänger du med? Fråga gärna om du undrar, jag är (faktiskt) en jäkel på att göra billigt/inte för dyr mat som kan tillagas i ugn osv. Har ingen diskmaskin ju…. Hehe.
  //Tanten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge