Isac Oliver

Feber in da house

Japp, då var det dags för sjukstuga igen. Strax före elva ringde de från förskolan och sa att Isac hade feber. När jag kom dit lekte alla barn utomhus. Alla utom Isac, som gärna velat följa med ut, men som bett om att få sitta i en vagn. Inte likt Isac. Vad rörd jag blev när jag såg honom, lilla plutten. Väl hemma var han nästan som vanligt, lekte och hade sig. Men på kvällen blev han både trött och varm.

Oliver har varit som vanligt. Försökte få Isac att ställa sig bredvid Oliver så jag kunde fånga de båda på bild med kameran, och inte bara med mobilen som det så ofta blir. Han stod där i ungefär tio sekunder, och sprang sedan iväg. Jahopp.

Såhär ser Oliver ut när han äter. Fattar inte hur han kan se så grisig ut! Det kan ju i och för sig bero på att han gärna smetar runt maten i ansiktet, vad vet jag?!
Liten gris i annan vinkel.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge