Uncategorized

Dan före dan, före dan, före dan…..

En helt vanlig onsdag förvandlades till en ganska så ovanlig onsdag. Eller, inte ovanlig, men ovanligt händelserik. Eller vad sägs om lunch med Kerstin, lite mer julklappsshopping samt besök av barnens farmor och farfar? De sistnämnda hade dessutom med sig pizza, mums! Supertrevlig dag. Däremellan hann jag även med inhandling av mat, samt mellis med mina barn. Nu på kvällen var jag nere i källaren och hämtade upp julsakerna. Jag ska inte tjuvstarta, men ville få upp grejerna i lägenheten. Jösses, energin bara flödar idag ju!

Min make och min yngsta son.

Jag började fundera över december månad, och att det igår endast var fyra veckor kvar till dopparedagen. När jag i nästa sekund insåg hur mycket vi har planerat, och vad som ska göras, så insåg jag också hur fort dessa fyra veckor kommer att gå. Några av sakerna som står på agendan är en sväng in till stan för en fika med min faster, julbak x 2, pyssel, besök hos barnens mormor och morfar samt glöggkväll hos en vän. Jag som gillar när det händer mycket klagar inte! Får dock ändå se till att ta det lugnt, så jag inte blir sjuk igen. Ingen stress alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge