Uncategorized

Familjeliv

Usch, vad många räpor det finns på familjeliv. Riktiga vuxenmobbare som sitter bakom sin skärm och tror att de därför kan bete sig hur som helst. Det är bara att öppna en tråd, i stort sett vilken som helst, nog hittar man minst en person, till 99 % en kvinna, som antingen sitter på sin höga häst och dumförklarar trådstartaren, eller kommer med riktiga personangrepp.

Jag är så less på att vuxna människor beter sig så. Framförallt att kvinnor klankar ner så på andra kvinnor. Jag är helt övertygad om att många av de som underminerar trådstartaren hade känt likadant om de hade varit med om det som trådstartaren har. Det är bara så att dessa människor av någon anledning mår bättre om de får kasta lite skit på någon annan. Det är ett ruttet beteende, och det är skrämmande att det är såpass vanligt förekommande.
Är det mänskligt att mobbas?

3 Comments

  1. Ja herregud, därför som jag haller mig ifran det stället! Har trillat in där nagra ganger om jag googlat nat, men hoppat ut lika snabbt. Förstar mig inte pa dessa jävla morsor som sitter hemme och pastar hela tiden att de är sa jävla bra, med världens perfekta lilla unge. Om de nu är sa jävla bra, hur kommer det sig att de har tid att sitta pa diverse forum hela tiden och klanka ner pa alla andra som är, enligt dem, mindre bra?

    /Annika

  2. Jag håller helt och fullt med, skrämmande att det är vuxna människor vi pratar om… Som inte kan bete sig utan måste leta efter fel hos andra för att själva kunna sträcka på sig… BLÄÄÄÄ!!!

    Hur mår du annars?? Börjar räkna ner ordentligt nu??

  3. Ja, det är mänskligt att mobba men det gör det hela inte mer ok.

    Jag undviker inte Familjeliv, men undviker trådar som du beskriver. Jag håller mig till egna inlägg som handlar om sådant som jag och 54 andra förstagångsmammor funderar över, så det finns faktiskt “bra” sidor med FL också. Jag har hittat tre potentiella vänner där som bor här i Eksjö som ska ha bebis samtidigt som jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge