Uncategorized

EXAMEN!

Therése, glad!

Examen. Min examen. Nu är den över, det gick med ljusets hastighet. Men det blev en bra dag!

Jag kände mig riktigt snygg 13:02 när jag gick hemifrån. Med stor koncentration tog jag mig fram på mina höga klackar, för att ta spårvagnen till Sankt Sigfrids plan. Stolpade därifrån bort till Odinslundsgatan och Villa Odinslund. Väl där träffade jag Therése och några andra klasskamrater. Vi tog varsitt glas champagne och njöt av värmen på en terass. När vi börjat dricka på det andra glaset var det dags för betyg! Jag blev superglad, för jag fick VG på mitt examensarbete, dvs högsta betyg!

När betygen var utdelade var det dags för själva lunchen. Jag skulle ljuga om jag sa att det var gott, för det var det inte. Åt inte ens upp hälften. Men desserten var jättegod, och vinet var svalkande, valde vitt. Vi fick höra ett tal, och drack kaffe. Kände mig berusad, och tittade på klockan…. Halv fem!

Det var lite tid emellan examenslunchen och nästa aktivitet, så jag Anna och Rebecka tog en taxi hem till henne och drack lite drinkar, för att sedan hoppa in i ännu en taxi. Drack vin, cider och åt lite mat på Bliss. Mkt trevligt, men man var lite trött. Drack även en shot, en Sambucca Baileys. Det var jag värd!

Friendshiplöv! (Beodrad av Johnny!)

Hmm, no comments!

Lounge stod på schemat efter Bliss! Satt och snackade skit, dansade lite, drack vin som smakade rävgift! Blev fotad, bilden läggs upp på Lounges hemsida inom kort.

Klockan halv ett kände både jag och Anna att dagens alla händelser började göra sig påminda. Tog spårvagnen hem, somnade så fort jag lagt huvudet på kudden.

Det känns tomt idag. Är det redan slut? Ett år har gått så fort. Fyra veckors LiA kvar, och sen? Börjar livet då?

Fina klasskamrater

Anna och Liselotte på Lounge, väl värda en drink!

5 Comments

  1. Grattis till din examen! Va fin du var på korten =)

    Lessen att jag inte kan komma till ditt firande. Har försökt att mecka ihop det och slinka undan matchen. Får se om det kanske går trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *