Foto och Grafisk design

Ett släng av magont och snö!

I torsdags fick jag ett släng av magont igen, drack kaffe på kvällen samtidigt som jag åt pannkakor och det gillade min mage inte. Gick därför och lade mig för att sova tidigt.  Igår somnade jag på soffan framför en film. Trött kvinna detta, men det var så skönt att dra en filt över sig i soffan, och sen kunde man ju ana vart det skulle sluta! När jag vaknade till för att gå upp och lägga mig i sängen istället, såg jag att det snöade ymnigt. 

Snön ligger kvar idag, till barnens stora glädje. Pulkaåkning står på schemat! Men jag och barnen har faktiskt redan hunnit vara ute. Jag gick ut först, såg spår i trädgården som jag ville kika på, och jag passade på att ta med mig kameran. Det var alldeles stilla ute, och rätt behaglig kyla, så jag gick upp i skogen och fotade lite. Efter en stund hörde jag Isac, som letade efter mig. Spåren i trädgården var från våra vänner rådjuren, så jag och Isac följde spåren för att se var de ledde. Spännande 🙂 När vi kom tillbaka igen hade Oliver också hunnit ut. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge