Uncategorized

Ett par dagar i Solna – både kunskap och prylar rikare

Två dagar i Solna

I tisdags eftermiddag åkte jag och en ledarkollega upp till Solna för att gå på ledarskapsutbildning, med fokus på Personlig effektivitet och Coachning. Det var två dagar med andra trevliga kollegor, massor med ny kunskap, tankeväckare, och shopping! 

 

Magisk solnedgång i Solna

 

Jag älskar att lära mig nya saker, och då framförallt sådant som har med ledarskap, coachning och beteendevetenskap att göra. Jag tror väldigt mycket på neuroledarskap, det vill säga att bland annat dra nytta av hur hjärnan och vi människor fungerar på olika vis.

I denna utbildning ingår att coacha med hjälp av olika metoder och med tonvikten på beteendevetenskap. Så intressant! I utbildningen ingår även att bli mer självmedveten, och att arbeta med sina styrkor och svagheter. Skulle kunna skriva en hel roman! Nästa utbildningstillfälle är i mitten på juni, längtar redan.

 

Glassmaskin

Jag bodde på Hotell Quality Friends, och där hölls även utbildningen. Deras konferensanläggning bjöd på oväntad lyx, nämligen en glassmaskin och en popcornmaskin. Den där glassmaskinen… Den var grym. Perfekt när man behövde tanka lite snabb energi. 

 

Min bff 😉 Jag var ändå inte värst, några var där varje rast och tog glass. Man får ju passa på! Glass är så gott!

 

Shopping!

När vi inte fick till oss nya värdefulla kunskaper, då shoppade vi! Vi bodde två minuter från Mall of Scandinavia (MOS), och jag säger bara wow. Vilket köpcentrum! Vilken service. Vi pratade om det flera gånger, att det känns som att MOS måste ha ett servicekoncept! I varenda affär man var fick man ett så bra bemötande. Så är det verkligen inte i alla butiker i andra köpcenter. 

Jag visste sedan tidigare att MOS har Disney Store, så dit var jag ju bara tvungen att gå för att handla något till barnen. Fick hejda mig för att inte gå helt bananas som det heter. Men det blev lite smått och gott till Isac och Oliver, som de blev glada för såklart. 

Hade två grymma dagar i Solna helt enkelt.

 

Mycket fint här inne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge