Foto och Grafisk design

Det senaste till vår trädgård, och nytt i rabatten!

Nu kommer det nytt i rabatten

Ännu spirar det i rabatten här hos oss. Främst i den stora mormorsrabatten, som jag kallar den. Där växer det massvis med olika typer av blommor. Älskar den verkligen, den är precis så som jag vill ha den. Kan inte ta på mig äran för alltihop dock, då tidigare ägare satte grunden för den. 

Det som jag längtar allra mest efter att få njuta är pionerna. Förra året knipsade jag av några och satte i en vas inne. Vilken lyx att kunna göra så, och pionen är en av mina absoluta favoriter. 

 

Dessa, som jag trodde kunde vara av giftig karaktär, har jag fått veta heter Akleja. De är alltså inte giftiga. Väldigt vackra dessutom, och sprider sig som ogräs!

 

En liten kompis som hjälper naturen på traven.

 

Snygg färgkombo. 

 

En pionknopp, som myrorna tydligen älskar. 

 

Det här tror jag är en form av lilja?

 

Nytt till trädgården

Vi tog en tur till Vimpeln förut. Inne på Clas Ohlson hittade jag nya solcellslampor, fast i en helt annan tappning. Har köpt där tidigare, men dessa var något alldeles extra i mitt tycke. Hängande och i glödlampeform. Älskar! Billiga dessutom. 

 

Ska bli kul att se hur dessa ser ut när solen laddat upp!

 

Lite industrikänsla i min trädgård.

 

One comment

  1. Älskar denna årstid allt har exploderat, något har redan blommat ut men mer kommer! Växthuset frodas!
    Svar: Åh tack fina du vad glad jag blir. Ja vi bor allt bra här, hoppas på en fin sommar nu 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge