Uncategorized

Ett år som visst flugit fram!

Herregud vad tiden går!

Idag för ett år sen var vi på vigseln för Jessica och Kalle, och det blev ett sjutusan till party efteråt! Regnet öste ner, men vad gjorde väl det! Det blev en helt perfekt dag ändå. Mina skor läckte in vatten när vi gick från hotellet, där vi ställde bilen, till festlokalen. Men de torkade 😀 Lite bubbel innanför västen gör susen, det känns liksom mindre otrevligt då!

Här skrev jag om den stora dagen!

 

IMG_7872_wendel

Bukett med ranunkel.

 

Nu är det snart maj, och innan vi vet ordet av är det dags för sommar, och semester! Maj månad kommer nog att flyga fram i vanlig ordning, inte minst för att jag ska leda en utbildning som kommer att pågå under nästan hela maj. Oliver fyller dessutom tre år, stora killen!

Apropå bröllop – I juli firar jag och maken min femårig bröllopsdag. Också en helt fantastisk dag! Minns mina nerver som bubblade, att jag knappt kunde äta på hela dagen, och att jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna när vi satt och väntade på att vigseln skulle börja. Kärlek!

 

016

Snart fem år sen.

2 Comments

  1. Åh ranunkel som är så fina!!!!
    SVar: Jamen eller hur, en till Linda liksom, kan ju inte bli bättre! Vad roligt, då lär vi ju ses fler gånger framöver också..!
    Snart är det dags för ert event, gud vad kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *