Uncategorized

Återblick – en svängom i mitt arkiv!

Nu tänkte jag bjuda på lite återblickar i mitt ganska så gedigna bloggarkiv. Ett bloggarkiv kan väl inte anses som något annat när man bloggat i mer än 10 år? 😀

För 2 år sen var alla utom jag på mitt kusinbarns kalas.

För 9 år sen var jag och min man på ett pass Ki balans. Det visade sig inte vara vår melodi riktigt, minns att vi hade svårt att hålla oss för skratt! Vi var alldeles nykära då.

För 7 år sen var jag bakis! Var en liten partyprinsessa förr!

För 6 år sen var jag gravid med Isac. Spännande att vara gravid för första gången, en helt ny erfarenhet förstås.

För 3 år sen var jag gravid med Oliver. Vi var i stan med barnens mormor, och Isac åkte karusell. Den var läskig tyckte han, idag älskar han karuseller!

För 5 år sen var jag mammaledig med Isac.

Det har funnits stunder då jag velat lägga ner min blogg, stunder då jag varit less på allt vad bloggar heter, på all bekräftelsehets, det hat som finns i bloggvärlden och som syns i kommentarsfälten på bloggar, kroppsfixering och ja gud vet vad! Men jag har alltid i slutändan känt att jag inte velat sluta blogga. Jag älskar min blogg, och allt gott som kommit ur den. Fina vänner för att nämna en sak.

 

fotoliselotte_tag

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *