Uncategorized

En träff

För mer än ett år sen, kanske ett och ett halvt, hittade jag en blogg som jag fastnade för. En blogg som skrevs av en tjej som var gravid och som just då bodde här i Lerum. Lite senare hittade den här tjejen tillbaka till min blogg och vi började prata. När vi senare hittade till varandra på Facebook visade det sig att hon gått i samma gymnasieklass som maken. Vi har pratat om både stort och smått över internet, om både glada, ledsna och upprörande ämnen. Idag fick vi äntligen till en träff! Vi och våra små.

Josephine var precis lika gullig och trevlig i verkligheten som över internet. Vi gick en sväng bort till Stora lekplatsen, och när de små tröttnade på att leka ute gick vi upp hit och fikade. Killarna smaskade på banan och smörgåskex, och vi mammor drack kaffe. Sen började ett busmaraton inne i vardagsrummet som slutade med att både mammor och barn var alldeles varma.

Devin tittar misstänksamt på Isac när han vill klappa på honom.

Vi hade en jättehärlig lekdejt, jag och Isac. Jag måste säga att jag älskar min blogg och vad den för med sig. Jag har träffat många härliga människor genom den. Det överskuggar faktiskt det negativa med råge.

6 Comments

  1. Tack söta Liselotte för idag. Det var som sagt supermysigt att ses irl. Äntligen!

    Jag skrattade så gott över kortet på Devin och den mitt-i-prick-texten! Hahaaha, thats my boy! 😉

    Kramar från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge