Uncategorized

En liten uppdatering

I lördags fick vi som sagt besök. Det var Isacs mormor och morfar som kom till oss. Vi började med en obligatorisk promenad till Lidl där vi köpte lite gott att äta till lunch. Efter lunchen begav vi oss in mot centrum. Jag fick tag i en ljusstake till min stora glädje. När vi kom hem igen drack vi kaffe och åt pepparkakor. Julkänsla!

Jag fick idag även lyckats boka ett frisörbesök innan jul. Idag har jag längre hår fram än bak, och det har jag trivts väldigt bra med. Får se om jag behåller detta eller vågar mig på något nytt. Blonda slingor ska det bli i alla fall.

Det här var mitt inspirationscollage när jag klippte mig för lite mer än ett år sen.

One comment

  1. bilden i mitten på nedersta raden vill jag ha!
    har försökt att få en sådan lugg tre gånger hos en frisör men ingen har klarat att klippa den som jag vill ha den.
    Och nu vet jag inte om jag orkar ha en för det krävs att platta och styla håret varje dag – mysbyxmamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge