Isac Oliver Uncategorized

En helg på slätten

Barnen ville ut och åka tåg till sin mormor och morfar, så det gjorde vi i helgen. Därav tystnaden här inne 🙂 Pappan lämnade vi hemma för lite egentid, och vi har haft två mysiga dagar! Oliver är nästan helt frisk nu med, så imorgon blir det förskolan för barnen.

Vi blev som vanligt rejält bortskämda med lördagsgodis, god mat, och en riktig hotellfrukost imorse. Jag har hjälpt till på Lompans Mode både igår och idag, och har packat upp, prismärkt, galgat och vikt en herrans massa kläder. Total utförsäljning, och det har varit att göra.

Med oss hem kom flera matlådor, ägg, kalkonklubba, rester från frukosten och mjölk, så kylen är välfylld här hemma. Isac fick ett par grymt snygga boots av sin morfar, och jag köpte med mig gröna växter hem. Idag kom Mikael och hämtade oss, han hade saknat oss och vi honom förstås!

 

Fick en kommentar om att jag hade mycket smink med mig. Ja, det blev visst en del 😉
  Kläder, skor och klorofyll! Jag och mina älsklingsgrabbar igår. Så glada, de älskar att åka tåg, och för den glädjen gör jag gärna det även om vi lika gärna kunde tagit bilen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge