Uncategorized

Drömmar om nytt boende

Vi är så sugna på att flytta till radhus! De senaste dagarna har suget växt allt mer, och jag tillbringar min tid nu medan Isac sover med att finkamma Hemnet. Hittills har jag hittat ett litet radhus med det perfekta läget, bara en liten bit härifrån. Jag gillar vårt läge nu, så det hade passat perfekt. Och det är ett radhus som inte är knutet till någon bostadsrättsförening, så det kan hända att vi hade fått en lägre boendekostnad till och med. Det ingår garage i priset, och en liten trädgård!


Mor och son!

4 Comments

 1. Vilka fina bilder på er =) Och förstår att ni längtar till något eget =) vi flyttade i måndags och jag kan säga att jag njuter varje dag i vårat egna, bara kunna lägga lillkillen i vagnen på altanen är lyx 😀 Håller tummarna för att ni hittar något 😀 Kram

 2. Det känns så himla overkligt att se dig på bild så här med lillgrabben i famnen. Jag har nog inte riktigt smällt att du har blivit mamma. Du ska veta att jag är ledsen över att jag inte hann träffa dig när Isac låg i magen.
  Att flytta till radhus är en av de bästa sakerna jag har gjort. Ångrar det inte för en sekund. Allt blir lättare, bekvämare och smidigare när man har barn och bor i hus. Kramar

 3. Vill oxå ha nytt boende. Man blir verlkigen mer sugen på hus eller liknande när man väntar eller har barn. Börjar dock bli lite less på husletande efter några förlorade budgivningar det sista året. Önskar att det bara var att bestämma var man ville bo och sen slå till. Men det har hela tiden funnits konkurrenter i vårt fall. Nån dag ska vi väl ha tur.

  Vilka fina bilder på dig och Isac. Och angående ditt inlägg om att vara hemma så tror jag ingen tolkar det som gnäll. Semester är det inte. Ska mannen vara hemma så han får känna på det på egen hand?

 4. Fia: Tack! Ja, en bostadsrätt är inte riktigt samma sak enligt mig. Vill ha en altan 😉

  Anna: Om du har vägarna förbi hoppas jag att vi kan ses så att du även kan få träffa min lille ögonsten!

  Lisa: Ja, jag fattar inte riktigt hur han tänkte där…. Han tänkte nog inte riktigt alls 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *