Uncategorized

Digitala minnen

Det blev visst lite tyst här inne, det beror dels på att det är sommar, att mannen gått på semester och att han även i samband med sin semester gett sig i kast med att hjälpa mig byta dator. Ja, jag har lagt undan min iMac till förmån för en PC. Mikael köpte mig en ny skärm för ett tag sen, en riktig bildbehandlingsskärm! Jag behöver även en dator med mycket mer utrymme, mina Raw-filer äter upp mina GB 😀 Tanken är att Isac så småningom ska få ha min gamla Mac i sitt rum.

Vi har hursomhelst träffat vänner, firat farmors födelsedag med grillat och en gudomlig marängtårta med rabarbercurd, och Oliver har ätit massor med potatis, både klyftpotatis och pommes!

Jag har även hittat en massa gamla foton i samband med datorbytet. På mig för 7 år sen, på mig när jag var gravid med Isac, en liten plutt-Isac, en liten plutt-Oliver och så vidare. En riktig “trip down memory lane“!

Bild 27

Blondie!
Bild 56

Här var jag gravid med Isac, tidigt stadie, och tyckte att det syntes jättemycket 😉 
Bild 97

Här syns det i alla fall 😉
Bild 108Trött morsa och liten Isac.

3 Comments

      1. Tack! Sparad som favorit och måste testa någon dag! Älskar rabarber och kombination med marängtårta kan ju inte bli fel 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge