Isac

Det här med att gå

Fredag idag, ingen lär ha missat detta. Jag och Isac har varit i stan och träffat Isabelle, Evelina och Kristoffer. Sedan vi kom hem har det varit full rulle. Vi har lekt, lekt och lekt. Vi har jagat varann, rivit ur kuddar i soffan, lekt med gåvagnen, kastat leksaker… Listan kan göras lång. Mikael är iväg och gör stan osäker så det har varit mamma&Isac-mys för hela slanten idag.

Isac är förresten väldigt rolig med en sak. Det här med att gå. Han kan. Men han har inte förstått det själv riktigt. Förut när vi lekte Isacs favoritlek blev det ännu mer tydligt. Jag satt bakom soffans divandel och Isac kutade iväg med stöd av soffan mot hörnet där han brukar klättra upp. Men den här gången var han så extra glad och ivrig att han glömde hålla sig och sprang alltså parallellt med soffan utan att hålla i sig. Senare höll han bara sitt finger mot min handflata och knatade på. Men så fort han fattar att han gör det, går utan stöd, så får han nästan panik och spänner hela kroppen.

Nu väntar fredagsmys för den här mamman.

3 Comments

  1. Vilket charmtroll:)

    Jo, det var mest kläder faktiskt så det har vi i mängder nu. Vi har tidigare fått tre påsar med leksaker. En åkpåse slank med också.

    Jag har sagt att jag ska vara mammaledig i åtta månader, sen hoppas jag att Daniel vill vara generös och ge ifrån sig några av sina dagar så att jag kan vara hemma i ungefär ett år. Men tiden får utvisa hur länge jag kommer vilja vara hemma. Man vet ju inte vad som kommer hända på vägen.

    Kram kram

  2. Vad gulligt =) men så var Jonathan i början också =) Han kunde knata på några steg o sen kom han på att ingen höll i honom och då satte han sig ner på en gång =P Så jag tror att Isac går närsomhelst =) Jonathan ställde sig ju bara upp en dag och gick =))

  3. åh det är så härligt när dom börjar gå! Moa går sen 1 månad tillbaka och det är så skönt tycker jag. Men vissa barn blir ju lite rädda och det kan ju vara skrämmande, världen blir ju genast lite annorlunda. Men det släpper nog snart för din kille också, när han är redo ordentligt och bara “glömmer av sig” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge