Uncategorized

Barnkläder och sommarvärme

Den här lördagen sprang iväg den med. Barnmarknad och en tripp till slätten var vad som stod på schemat.

Dagen började som sagt med att jag gick den korta biten bort till Aspenässkolan. I kön träffade jag på Louise och vi pratade om lite allt möjligt innan vi fick komma in i skolan. Jag var tyvärr inte så imponerad av dagens utbud. Vem vill betala 60 kr för ett par slitna byxor? Inte jag! Inte ens med tanke på det faktum att det var Polarn o. Pyret. Någon måtta får det vara. Vissa tar ut sådana överpriser på sina grejer. Hur som helst – jag kom hem med ett gäng med fina kläder, lite Me&I och lite Polarn o. Pyret. Nästa marknad går av stapeln om ett par veckor och jag lär vara där och rota i högarna då med. Tillsammans med många av de vänner och bekanta som jag stötte på idag gissar jag. Det var roligt.

När jag kände att jag var nöjd begav jag mig hemåt för att plocka upp Isac och Mikael. Jag körde sedan Mikael till Floda för att direkt åka vidare upp mot Varaslätten för att träffa mina härliga släktingar. Mikael låg bakis och gosade med Maysan. Det var för övrigt första gången som jag körde så långt med Isac själv men det gick hur bra som helst. Han sov både dit och hem. När vi kom fram gick vi och tittade i lite butiker i den by som ligger närmst mina föräldrar och tog sedan en mysig fika. Hans och Katarina samt familjen från Schweiz var givetvis med. Isac (och indirekt jag!) blev som vanligt bortskämda med både en tröja och ett par höst/vinterskor. Underbart.

Efter shoppingturen och fikan hängde vi på altanen hos Hans och Katarina i rena rama sommarvärmen. Isac ville bara gå som vanligt och engagerade i princip oss alla i detta. Nu sover Isac och jag tänkte gå igenom kläderna jag köpte förut igen.

2 Comments

  1. Jag håller med ang märkeskläderna. Vissa tror att de kan få nästan nypris trots slitage! Men vad roligt att du hittade fina fynd ändå! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *