Foto och Grafisk design

Det finns inget dåligt väder….

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

 

Denna käcka ramsa kom verkligen till pass i söndags! Regnet stod som spön i backen, och jag skulle hålla i en Workshop om fotografering i Botaniska trädgården. Man kunde ju blivit lite nedslagen över vädret… Men det bestämde jag mig för att inte bli, inte på några villkor! Jag älskar Botaniska, och jag älskar att fotografera i Botaniska. Jag älskar att prata om foto, och att träffa människor. Gick in med ett positivt mindset med andra ord, och kom hem med helt fantastiska foton. Magiska rentav! Mina Hunter-stövlar kom väl till pass också såklart.

 

Här ser man hur det regnar. Blomman på fotot heter förresten Allium, och är en blomma av arten prydnadslök. Sådana ska jag ha i min trädgård!

 

Mina älskade blommor

Självklart kommer jag att berätta mer om söndagens Workshop, och visa massor av foton tagna under den. Men först vill jag visa några av de vackra blommor jag hann bekanta mig med under tiden jag väntade på att vi skulle starta. Jag åkte nämligen till parken en timma tidigare för att hinna fotografera blommor och växter i lugn och ro. Underbar egentid. Jag gick liksom runt och nästan pratade med mig själv av glädje när jag hittade en extra vacker blomma. Så glad blir jag över att fotografera vackra ting. Svårt att förklara, men det händer verkligen något i mig när jag fotograferar. 

 

 

En Dahlia. En och annan Dahlia tittar redan upp i Botaniska, men merparten kommer senare under sommaren. 

 

Denna blomma fascinerade mig, den sticker liksom upp ur en grönt hav nästan. 

 

En av mina favoritplatser i parken. Här har jag även fotat bröllopsbilder.

 

Macro!

 

Denna blommande buske finns i Japandalen.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge