Uncategorized

Den nya spårvagnen

Jag åkte den nya spårvagnen idag. Den stannade i Chalmerstunneln. Så bra var den nya spårvagnen.

Jag slutade tidigare idag, på grund av min huvudvärk. Men den börjar ge sig nu. En alvedon gav noll verkan, vilket, som jag misstänkte, innebär att det är spänningshuvudvärk. Ärligt talat tror jag att några veckors stress på Burger King börjar ge ”biverkningar”. Och då menar jag inte själva stressen i sig, utan den psykiska påfrestning det innebär att jobba med idioter (förlåt, så får man egentligen inte säga), under ständig kaos (det saknas alltid nåt/går alltid sönder nåt), samt sexdagars arbetsveckor.

Idag hände det en smärre olycka på jobbet! När jag kom innan tio höll AL på att byta ketchupen ute i matsalen (alla som jobbat/jobbar BK vet vad jag menar!). På något sätt lyckades påsen med ketchup gå sönder, och ketchupen sprutade! Hon tog in påsen i köket, för eftersom vår ketchuppump i köket är trasig tvingas vi hälla upp ketchup i flaskor (som på den gamla goda tiden!) . När jag stämplat in fick en annan tjej i uppdrag att preppa dessa ketchupflaskor, och jag fick senare i uppdrag att bära in påsen med ketchup i ”torrförådet”. När jag ska lägga påsen på en hylla händer en olycka till. Hålet ”går upp”, och jag och halva hyllan och golvet blir attackerade med ketchup! Jag säger bara; Mmmm. För det luktar ju så gott, och är ju inte alls klibbigt. Yeah.

Helgen… Inte så mycket att säga om den. Den blev inte riktigt som jag tänkt mig, men vad blir någonsin det? Har jobbat, och umgåtts. Ikväll ska jag äta söndagsmiddag med Richard och Lina. Mums.

2 Comments

  1. Hehe, har själv tagit en dans med ketchupen på BK. Första gången jag skulle sätta upp den stora påsen i köket..Jag satte upp den först och tog sedan bort ”locket” för hålet, precis som Rapp sa att man inte skulle göra..mohaha..mys va de, eller inte…

  2. Nej, det var ju inte speciellt mys! Ketchupen är mkt vidrig, den stinker och klibbar!

    Haha, du begick kardinalfelet!!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *