Okategoriserade

Dare Hero of the month

Dare Hero

Japp, det är jag det! Jag vann nämligen en utmärkelse på jobbet i fredags. Motiveringen började såhär, ”This indivudal has really dared to step into a new role wholeheartedly and helped us finally become truly agile.”, och handlade också i grova drag om att jag vågar ge feedback, att jag har ett tydligt mål  med mitt agila ledarskap och att jag tack vare det fått ett agilt team att växa. Känner en stor stolthet gentemot hur jag axlar min roll, över mina prestationer och det jag gör dagligdags. Blir också helt varm i hjärtat när jag tänker på att man tycker att jag är värd en utmärkelse. Fantastiskt roligt!

 

Helgen gick i ett rasande tempo som vanligt

Precis så. Men har ändå hunnit med en hel del. Besök på Vinden 2nd Hand, ätit årets första semla, gått långpromenad i Ingared, barnen har hängt med kompisar, vi har ätit tacos och kollat på Mello, hälsat på barnens yngsta kusin, städat och börjat jobba med uppfarten till huset. Den har några gropar som fylls med vatten när det regnar, och nu när all snö smälte bort senast blev det lervälling av delar av uppfarten och vägen precis utanför. I veckan hade en av grannarna lastbilar som backade upp och ner på vägen förbi vilket gjorde det ännu mer geggigt. Vi fyllde igen med det grus vi hade idag, plus att jag också beställt ett helt lass med grus. Vi ska dessutom göra en uppfart/parkeringsplats av en del av tomten nu till våren. Det kommer bli toppen, dels kan vi vända runt där när vi ska backa in våra bilar i carporten, dels kan gäster ställa sig där, och dels kan vi använda den för att svänga runt när vi kommer med släp. 

 

 

Jag har sett vårtecken i en av rabatterna också. Gissar på att det är snödroppar på väg upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *