Isac Okategoriserade

Dan före dan före….

I fas

Ja, nu börjar det verkligen närma sig dopparedagen! Alla julklappar är inhandlade sedan ett par veckor, och julmaten är beställd via internet. Det här året har jag köpt nästan alla julklappar via internet, känns bra. Har varken haft tid eller lust att springa på stan. Köpte några i Canada och några på Allum, i övrigt har jag bara klickat hem.

 

Skadat öra

Igår fick jag ett samtal från skolsköterskan på Isacs skola. Isac hade ramlat och slagit i örat illa, så jag ringde maken som kom och hämtade upp mig på jobbet. Vidare till skolan. Sköterskan rekommenderade oss att uppsöka läkare för att få örat undersökt. Vårdcentralen vi är listade hos har Drop in, så vi åkte dit för att ta en nummerlapp. Hade tur, och kom in nästan direkt. Såg framför mig hur vi skulle behöva sitta där och vänta i timmar… Örat var svullet, men inte skadat. En sköterska lindade örat med tryckförband, och därefter kunde vi åka  hem och hämta Oliver. Isac hade inte ont, så vi kunde senare på kvällen gå på skolavslutningen i kyrkan. Det var Isacs högsta önskan att få göra det.

Idag är jag hemma och tar hand om Isac, och såklart är även Oliver med. Hade tagit ut ledigt ändå, men nu blir det lite VAB istället. Till och med imorgon ska Isac ha sitt tryckförband.

 

Resten av veckan

Resten av veckan kommer gå i pysslandets tecken. Jag ska jobba lite också, men barnen har gått på långt jullov. Vi ska dekorera pepparkakor och baka Skurna chokladkakor. Granen ska också införskaffas och pyntas.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *