Okategoriserade

Barnens vinterfest 2020

Superhjältar och fruktbuffé

Igår var det dags för barnens årliga höjdpunkt, Barnens vinterfest. Detta var fjärde gången för oss. Upplägget har varit i stort sett likadant varje år, men artisterna har varierat något, så även maten. Första året bjöds vi på en stor godisbuffé, resterande år har de kört fruktbuffé och godispåse till barnen. Barnen var superpeppade även igår. Oliver var peppad på att få se de båda artisternas framträdande, och Isac var mest peppad på trolleriföreställningen. Han drömde om att även i år bli utvald att få hjälpa trollkarlen uppe på scen, och fick sin önskan uppfylld. Det var han nöjd över!

I år var det superhjältetema, och istället för tipspromenad hade de ordnat sex olika utmaningar. Vi gick rundan tillsammans och löste de olika kluriga utmaningarna, och vi fick alla rätt. För det fick barnen varsitt diplom och varsitt ark med tatueringar. Roligt med sådana aktiviteter för både stor och liten. 

 

Några foton från igår.

 

Roblox och helgens motionsrunda

Idag är det lugna gatan här hemma, väldigt skön och avslappnad söndag. Igår satt jag med Isac och tittade när han spelade Roblox, och fick då idén att testa att spela det med honom idag. Det blev han väldigt glad över, så idag lärde han mig allt jag behöver veta. Även Oliver och pappan spelade samtidigt. Jag tänker att det inte är en dum idé att ha koll på vad barnen spelar, samt att det blir något man gör tillsammans på deras villkor och utefter deras intresse. Barnen spelar även Minecraft med pappan sin ibland, jag håller mig till ett av spelen tror jag. 

Jag och Oliver körde en favorit i repris från i måndags också, och var ute och växlade mellan att gå och springa förut. Vi hade tänkt vara ute ungefär en halvtimme, men det blev lite mer än en timme i slutändan. Vi hittade en spännande stig när vi gick ett motionsspår, som vi gärna ville utforska. Två bäckar, flera stenar, ett stort nedfallet träd och ett taggtrådsstängsel senare fick vi vända om och gå tillbaka ner till motionsspåret igen. Men jag är glad att vi gick dit, för jag tror att det är ett fantastiskt fint ställe att återvända till i vår för att fotografera. Vi fick dessutom extra motion, vilket aldrig är fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *