Uncategorized

Bakis utan att vara bakis?

Känsla av att vara bakis

Imorse vaknade jag och var helt tung i huvudet. Kändes som om jag inte sovit en blund. Alldeles torr i ögonen var jag också. Kände mig rätt och slätt bakis. Det lustiga i det hela är att jag inte drack en droppe alkoholhaltig dryck igår. Men jag tror jag vet vad det handlar om. Pollen!

 

Pollenallergi

Just nu är det höga halter björkpollen här, och det är den pollensort jag är absolut mest allergisk mot. Min allergi kan yttra sig på lite olika sätt. Framförallt kliar det i ögon, näsa och svalg. Men jag kan också få huvudvärk, ont i kroppen och svidande ögon. Jag borde bli mycket bättre på att ta allergitabletter. Förstår inte hur det ska vara så svårt att göra det till en vana? 

 

 

Trots allergi älskar jag våren!

 

Massor med tapas

Igår åt jag en herrans massa tapas. Vi hade föreläsning och Workshop tre ledningsgrupper ihop, och vi avslutade vår halvdag med att tillsammans äta tapas på Mañana. Jag har alltid älskat att äta där! Mina favoriter är de baconlindade dadlarna, de ostfyllda tortillabröden, kycklingspetten och köttbullarna i tomatsås som kommer in i en liten stekpanna. Igår fick jag äta tre av dessa fyra små rätter, samt många andra goda tapas. Bläckfiskringar, vitlöksbröd och vårrullar bland annat.  Otroligt trevlig eftermiddag och kväll! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *