Uncategorized

Att umgås med bloggare – inspiration

igår var en sådan dag som började kasst, men som slutade riktigt bra! Bloggevent ute på Lindholmen, med efterföljande middag på Vapiano. Perfekt avslut på helgen!

Ja, dagen började mindre bra. Både man och barn frestade på mitt tålamod 😉 Var egentligen mest bara sugen på att lägga mig under täcket och gömma mig, men det gick inte an! Jag var inbjuden till ett bloggevent, som jag givetvis kommer att berätta mer om i ett helt eget inlägg, samt att jag och Emma hade planerat att ta med några andra och äta middag efter eventet.

Jag bestämde mig för att se vad min nya plattång från GHD gick för ordenligt igår, och plattade håret. Det gick förvånansvärt snabbt, förstår varför GHD är alla frisörers favorit. Mitt hår, som är väldigt tjockt och lockigt, tog mer än en halvtimme att platta med min gamla plattång, igår tog det inte ens tio minuter! Man kan locka håret med den också. kikade på en tutorial för det häromdagen. Bra födelsedagspresent med andra ord.

Efter eventet styrde jag, Petra, Emma, Siranee och Johanna kosan in mot stan, och Vapiano. Där fanns ett bord ledigt för oss, och jag beställde in klassikern Bolognese. Till det ett glas rött, eftersom jag åkte kollektivt till eventet kunde jag unna mig det 🙂 Väldigt mysigt att sitta ner över lite mat och bara prata om allt möjligt! Mycket om drivkraft, ambitioner och bloggande. Vår gemensamma nämnare är ju att vi alla bloggar, så det blir naturligt så att man pratar mycket om bloggande. Väldigt roligt i mitt tycke, man får så mycket inspiration och energi av sådana träffar! Dessa tjejer har dessutom väldigt mycket skinn på näsan, och massa driv. Älskar det!

 

wp-image-626123618jpg.jpg wp-image-1297502980jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge