Foto och Grafisk design

En sak mindre på listan

Klockan sex imorse kom Oliver intassande i sovrummet, och väckte mig! Dock gick vi inte upp och åt frukost förrän strax efter sju. Skönt att ligga och dra sig lite när man är ledig. Jag somnade i soffan halv nio igår kväll, så jag kände mig ändå relativt utvilad. Helt slut efter en intensiv vecka på jobbet.

Förmiddagen ägnade jag åt att rengöra altanen. Välbehövligt, och något jag har tänkt göra i flera veckor. En sak mindre på “dåliga-samvetet-listan” med andra ord. Kikade lite snabbt på altanen nu precis innan det började mörkna, och av det jag kunde se så såg den renare ut. Vissa plankor var täckta av grönt förut, och det vill man ju få bort. Det är vissa ställen på altanen som är särskilt utsatta när det regnar, eftersom vattnet strilar ner från balkongen. Jag passade även på att kratta löv, och lägga löv i rabatterna. Det sägs skydda växter och lökar i jorden från frostangrepp.

Efter lunch åkte hela familjen till Floda. Jag ville passa på att fota nere vid sjön innan vi åkte vidare till barnens farmor och farfar, och det visade sig att det var något event nere i Floda Centrum. Bland annat så var Pikachu där, och Isac ville gärna krama figuren 🙂 Oliver vågade inte. Lille plutten.

 

img_6200_blogg

Sävelången i all sin prakt.

img_6204_blogg

Älskar verkligen ljuset i detta foto, helt magiskt!

img_6210_blogg

Jernbruket i Floda hade denna vackra och stora pumpa utanför.

img_6223_blogg
Kram kompis!

 

Eftermiddagen bjöd på mys och pizzamiddag, och nu under kvällen har jag och barnen tittat på film, och väntat på att det ska komma förbi barn som vill ha bus eller godis. Endast ett sällskap har tittat förbi, men det var fem barn i det sällskapet. De tog för sig av vårt godis 🙂 Isac var lite besviken över att det inte kom förbi fler barn. Jag är gräsänka ikväll, och ska slå mig ner framför tv:n, mysa ner mig under en varm filt, och kika på något på Netflix.

 

img_6237_blogg

Fina Isac.

img_6255_blogg

Hänger envist kvar på pinnen.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge