Graviditeten

”Älskling, kan du göra mig en tjänst?”

Inga mer galna baksessioner för mig. Har fått högre blodtryck igen och måste alltså in till Östra idag. Det blir väl CTG, blodtrycksmanschett och toxprover igen antar jag. Som vanligt har jag inga symtom, inget tryck över pannan, inget illamående, ingen smärta i magen. Vad jag däremot känner är en stor trötthet, jag är så ledsen på detta nu. Samtidigt är det skönt att ha möjligheten att kunna åka in till sjukhuset och bli kontrollerad.

Det är bara ett problem! Jag behöver en amnings-BH. Hehe, kan jag skicka Mikael på det eller?
Självklart kan jag köpa denna efter bebisleverans också, och det är väl storleksmässigt det bästa, men jag tänker att det är gott att ha en i garderoben åtminstone!

5 Comments

  1. Skicka Mikael! Aven om du kan köpa efterat, sa kan jag helt ärligt säga att med Alex hade jag kunnat strypa mig själv för att jag vänta de med det! Brösten blir stora, tunga, bade ryggen och nacken tog riktig skada efter bara 2 dagar utan BH. Tyvärr kan jag dock inte rekommendera HM:s amnings BH- ar, da kan man lika gärna skita i det. Ger inget stöd what so ever, utan jag hade satsat pa nat annat märke. Dock funkar det ju tills du kan ga själv och prova (de är ju svinbilliga). Men vi akte pa mandagen efter att Alex var född och köpte BH:ar, och när jag tog pa den nästan grät jag av glädje. Den akte pa i bilen, i parkeringshuset, hihi!

    /Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *