Uncategorized

Allas vårt kära försäkringskassan

Då har turen kommit till mig. Nu ska jag ha med denna instans att göra. Har blivit dags att låta arbetsgivaren fylla i en blankett om mig och min inkomst.

Och jag kan säga så här – att ha en del fast och en del rörlig lön varje månad är inte så kul i sådana här sammanhang! Jag har en helt ok grundlön men med min rörliga del så har jag en riktigt bra lön allt som ofast. Jag vet ju att FK tar med detta i beräkningen och att min säljbonus är en del av min inkomst, men ändå känner jag mig nervös över att något ska gå fel och att de ska beräkna min föräldrapenning fel.

Andas, Liselotte. Det ordnar sig.

2 Comments

  1. Fast jag förstår dig.. Jag började redan i april och dom är fortfarande inte klara med min, för att dom har inte räknat med min Obekväma arbetstid som jag har?? Trots att dom fick alla papper de behövde o lite till, så försökte dom. Så se till att dom tar med allt dom ska och inte försöker ta ner dig… Sedan har jag haft både månadsanställningar och timanställningar och jobbat massor under det året som jag nu varit färdig syrra… privat och landsting o kommun, men dom tänker inte räkna med allt eftersom jag inte varit inskriven på arbetsförmedlingen när jag varit timanställd?? Varför ska jag det när jag har ett jobb som jag jobbar heltid på, har en hög lön och trivs med?? Borde inte det vara mitt val? Men, men… Så se till att dubbelkolla när dom beräknar din så kommer det gå finfint =)) Är alltid lättare när man är fast anställd än som jag 😀 Kram

  2. Det står ju klart och tydligt på deras hemsida att OB ska vara med i beräkningarna. Att de ska krångla så! Och nej, jag kan inte heller se att de ska lägga sig i huruvida du var inskriven på AF eller inte? De ska väl ändå gå på inkomst, oavsett anställningsform?

    Ja, det ska bli spännande detta……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge